KoirammePaiso haettiin kesällä 2018 Tsekeistä kennelimme uudeksi jalostusnartuksi. Paiso on keskikokoinen ja melko pitkä coton. Se on todella seurallinen ja sosiaalinen nuori narttu. Paiso on käynyt pentunäyttelyssä ja sai tuloksen PEK3. Paiso tulee ihan kaikkien kanssa toimeen.
Nuppu on oikea pelleilijä niinkuin cotonit ovat. Nuppu on aktiivinen, leikkisä, rohkea ja rauhaa rakastava. Se on niin ahne, että vie vaikka makupalan toisen suusta.  Nuppu on oikea kissojen ystävä, se nukkuu kissojen kanssa ihan kylki kyljessä. Jos toisille koirille tulee riitaa, Nuppu on se joka tulee riitelijöitten väliin ja lopettaa kiistan.Nuppu on käynyt pentuna yhdessä näyttelyssä, missä se sai EH:n.
Topi on ensimmäinen uroskoirani. Omistan sen puoliksi ystäväni kanssa. Topi on luonteeltaan rauhallinen ja rohkea. Se suhtautuu uusiin tilanteisiin luottavaisesti ja avoimin mielin.Topi on käynyt muutamissa näyttelyissä saaden useimmiten ERI:n ja sillä on yksi SA.
Ruu syntyi kirjavana, mutta yksivuotiaaksi tullessa se oli jo korvia lukuunottamatta valkoinen. Ruu on pienikokoinen coton (paino 4,5 kg). Se on elämäniloinen ja todella hellyydenkipeä.