KotikennelimmeOlen Ulla Tuomainen Joroisista

Olen kasvattanut cotoneita vuodesta 2004. Sitä ennen minulla oli bordercollie, mistä juontaa kennelnimeni Viirunaaman. Kennelnimen olen saanut vuonna 2000. Olen kasvattanut kuusi bordercollie pentuetta. kaksi valkoisen länsi-ylämaan terrieri pentuetta ja yhdeksän coton de tulear pentuetta. Minulla on vuonna 2011 voimaan tullut kasvattajasitoumus voimassa. Olen Suomen kennelliiton, Suomen Coton de Tulearit ry:n ja Westiekerhon jäsen.

Perheessämme asuu tällä hetkellä viisi koiraa: neljä cotonia ja yksi westie.  Cotonit ovat vuonna 2018 syntynyt Paiso Pratele Jetynky, Lovelysilver, s.2015 , Guajiro Dream of Happines, s. 2016 ja 2016 syntynyt uros Storia d Amore Kurt Collins. Westieitä meillä edustaa vuonna 2014 syntynyt Rubyred. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koirat elävät täysivaltaisina perheenjäseninä kotona kanssamme

Pentumme on aina rekisteröity (SKL), sirutettu, terveystarkastettu ja vanhemmat täyttävät PEVISA- vaatimukset. Pentu saa mukaansa pentupakkauksen sekä kasvattajan elinikäisen tuen. Jalostuskoiramme omaavat aina hyvän luonteen.
Pyrimme kasvattamaan hyvä luonteisia,  terveitä, laadukkaita ja rotutyypillisiä Coton de Tuleareja.

Pentueita teetämme vain sellaisista  yhdistelmistä, mistä haluaisimme pennun myös itsellemme.  Pentueita on harvakseltaan, maksimissaan pari pentuetta vuodessa .
Keskitymme  pentuaikaan huolella. Silloin kun talossa on pentue,keskitytään pennuntuoksun nuuhkimiseen ja pentujen kasvattamiseen koko perheen voimin. Pennut syntyvät ja viettävät ensimmäiset viikkonsa makuuhuoneessamme. Kasvaessaan pennut muuttavat tuvan viereiseen makuuhuoneeseen keskelle talon elämää Ne tutustuvat muihin koiriin ja kissoihin ja alkavat ottaa vastaan myös vieraita ja tulevia omia ihmisiään. Sään salliessa aloitetaan ulkoilut ja sisäsiisteysharjoitukset. Totutamme pennut hoitotoimenpiteisiin, harjaukseen, kynsien leikkuuseen,  pesuun jne. Ensimmäisen autoilukokemuksen ne saavat eläinlääkärintarkastuksessa käydessämme.